Om

Om oss

CapoCoro är ett litet bolag utan anställda, från början med fokus på utbildning och utveckling. Utbildnings-verksamheten består av kurser i HLR och Första Hjälpen. Cecilia, som är certifierad instruktör, håller idag kurser för både företag och föreningar, ofta med inriktning mot motorsport. 


Sedan några år ingår också motorcykelrelaterade event i vårt utbud av tjänster, under varumärket von Hausswolff On Track. Namnet uppstod som en utveckling av en privat hashtag och nu använder vi det för den del av verksamheten som är eventbaserad. Vi har båda ett stort motorcykelintresse, är certifierade instruktörer för SMC, Sveriges MotorCyklister, och har ett stort ideellt engagemang inom SMC School och SMC Sport, såväl som inom andra organisationer med motorcykelinriktning.

 

Cecilia, som har en bakgrund inom ridsporten, hade inga planer på att börja köra hoj, det var ju hästar som gällde.


Men så småningom byttes hästkraft mot hästkraft och 2008 köpte hon sin första motorcykel. Det har blivit några hojar sedan dess och hon har kört både custom och sporthoj. 


Cecilia har inte så bråttom, hon gillar att glida fram längs små fina vägar och njuta av landskapet. Hon brinner särskilt för tjejer på hoj, och hon är mycket engagerad i olika nätverk för just kvinnliga motorcyklister.

Jerry kommer från ett hem med motorintresse, men det var främst bilar som lockade innan han tog hojkortet 2008. 


Sedan dess har det blivit många mil både på gata och på bana, och idag samsas gathoj med banhoj i garaget hemma i Surahammar. 


Jerry gillar när det går undan, men han kan också njuta av en tur till glasskiosken, i lagom inspirerart tempo. 


Jerry känner starkt för sporthojskollektivet och vill kunna erbjuda en yta för rolig körning, utan att behöva riskera livet. Eller körkortet.