Hojträffar

HOJTRÄFF

För dig som gillar att köra hoj, på riktigt


Vi arrangerar träffar för alla typer av hojåkare, med fokus på körning. Hos oss finns tid för snack, skratt och skryt, men vi anser att en bra hojträff ska handla om att köra hoj. Alla med en gatregistrerad motorcykel, körkort och en gnutta ödmjukhet är välkomna till oss.


Vi arrangerar hojträffar i mindre format på vår hemmabana, GTR Motorpark, utanför Eskilstuna. För att du inte ska missa våra körningar där bör du gå med i vår Facebook-grupp GTR Motorpark MC. Vi kör när vädret är fint, banan är ledig och andan faller på, all info läggs upp i gruppen.


Några gånger varje åt träffas vi också på en lite större bana. Nedan ser du vilka datum som är planerade denna säsong. Klicka på bokningslänken för ytterligare info och för att boka din plats. 

Gelleråsen 18 maj

Gelleråsen Arena utanför Karlskoga erbjuder en 2350 m lång, tävlingsklassad bana, perfekt för träning såväl som för utbildning.


Du kan på i stuga på området, på den närliggande campingen eller på något av hotellen inne i Karlsgoga.


Boka här

Kinnekulle 10 augusti

Kinnekulle Ring utanför Götene är en välanvänd bana för trafikutbildning. Den påminner mer om en landsväg än en motorbana och erbjuder en unik körupplevelse. 


Banan är 2072 m lång, byggd i ett gammalt kalkbrott.Boka här

Kanske något mer...

Vi hoppas få loss ytterligare någon dag på en trevlig bana i Östgöta-trakten.


Håll tummarna!


Håll koll här och på vår Facebook-sida så missar du inget! På vår Facebook-sida finns också bilder från tidigare träffar.